Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Udkommer Cyberpunk 2077 inden længe til PS5 og Xbox Series X?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

CD Project Red havde store visioner for Cyberpunk 2077, der udkom tilbage i december 2020. Desværre var det kun på PC, at spillet for alvor leverede en acceptabel oplevelse, og særligt versionerne til Xbox One og PS4 var indledningsvis næsten uspillelige med lav framerate og utallige tekniske fejl.

Nu tyder noget dog på, at det futuristiske rollespil får endnu en chance på konsol. Twitter-kontoen @PlayStationSize, der specialiserer sig i lanceringsinfo om kommende spil, har postet et artwork fra spillet, der godt kunne ligne et ikon til den kommende konsolversion.

Indehaveren af @PlayStationSize gætter samme sted på, at den nye version af Cyberpunk 2077 lancerer i midten af februar eller starten af marts. Dette stemmer overens med, CD Projects Red egne udmeldinger om en lanceringen i første kvartal af 2022. Studiet har dog flere gange udskudt både Cyberpunk 2077 og dets mange opdateringer, så det må siges, at være en opmuntrende melding, at der tilsyneladende er noget under opsejling.

Ejere af spillet på de forrige konsoller kan gratis opdatere til den kommende version til Xbox Series X og PS5, når den udkommer.

Har du planer om at give Cyberpunk 2077 (endnu) en chance når det udkommer til de nyeste konsoller?

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.



Indlæser mere indhold