Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

Battlefield 2042 er droppet helt ud af Xbox-platformens 50 mest spillede spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til trods for at EA udgav en storladen pressemeddelelse kort efter lanceringen af Battlefield 2042, hvor de proklamerede at millioner aktivt spillede spillet, så er det sidenhen blevet ret tydeligt, at det ikke er gået efter planen. Takket være masser af tekniske problemer, dårlig kommunikation og måske også solid konkurrence, så lader spillet ikke til at have vundet et stort nok publikum over - og dem der var, de er nu ved at forsvinde.

ResetEra-brugeren Theorry har checket Microsofts konstant opdaterede liste over de mest spillede Xbox-spil i USA, og har set at Battlefield 2042 ikke længere er på listen. Det er ret uhørt, selve størrelsesordenen og IP'ens historie taget i betragtning.

I England sidder det på en 44. plads, som igen, bryder lidt med Battlefield-seriens stolte tradition. Eksempelvis DayZ, Star Wars Battlefront II, Fallout 76, Mortal Kombat 11 og Gang Beasts indgår alle på listen.

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.



Indlæser mere indhold