Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

Battlefield 2042-udvikler indrømmer at visse rettelser tager for lang tid at implementere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at oplevelsen af tekniske fejl og mangler kan være ret individuel, så lader der til at være relativt bred konsensus om at Battlefield 2042 har lidt for mange knaster, og at DICE er lidt for lang tid om at introducere ordentlige rettelser til spillet.

Fans har rettet masser af vrede imod studiet siden lanceringen, og nu indrømmer én af udviklerne bag at ja, det tager for lang tid for dem at rette disse ret alvorlige fejl. Eksempelvis har DICE og Ripple Effect kraftigt skruet ned for mængden af XP man får i Portal-delen af spillet, som har skabt røre blandt spillerne. Til det siger Ripple Effects Justin Wiebe endelig:

"Thanks for bringing this up. You're not wrong! It's taking us too long to get this resolved. Something that should have been simple is proving to be quite complex. BUT.... Look for an update next week. There will be a phased approach to improving the progression in BF Portal."

Vi mangler dog stadig et reelt "road map" fra DICE om hvad de har tænkt sig at tilføje og hvornår.

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.



Indlæser mere indhold