Dansk
Gamereactor
nyheder

Respawn arbejder åbenbart på skydespil der ikke er Titanfall

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn har ret mange jern i ilden. De vedligeholder naturligvis Apex Legends, men de arbejder også på en efterfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order. Og det er tilsyneladende ikke det eneste.

Ifølge GamesBeat så arbejder studiet nemlig på et skydespil, hvor de centrale principper er "mobility" og "style". Det leder naturligvis tankerne til et spil i Titanfall-universet, eftersom det er præcis samme principper de to spil er bygget ud fra. Men det er det åbenbart ikke.

"It is a third project alongside continuing development of Apex Legends and the sequel to Star Wars Jedi: Fallen Order. The studio has also previously said it is a single-player adventure. In addition to those details, I've learned it is a first-person shooter with triple-A ambitions, and the design team is striving for "mobility" and "style" as guiding principles.
This third game is not, however, a sequel to Titanfall 1 and 2."

Angiveligt planlægger de først at lancere spillet i enten 2024 eller 2025, så er det er meget langsigtet, men det betyder nok også at hvis der kommer mere Titanfall, så er der lang, lang tid til at vi ser noget konkret.

Respawn arbejder åbenbart på skydespil der ikke er Titanfall


Indlæser mere indhold