Dansk
Gamereactor
nyheder

The Matrix Resurrections er officielt et flop

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at vi fortsat lever i en verden hvor store spillefilm har lidt svært at omsætte for det de plejer, så bliver der stadig sendt store biograffilm i biograferne, og nogle af dem er sågar såkaldte "pandemi-succeser", altså har de formået at overkomme begrænsningerne. Blandt andet Venom: Let There Be Carnage, Spider-Way: No Way Home og Godzilla vs. Kong har alle imponeret deres respektive studier.

Men det lader ikke til at The Matrix Resurrections bliver en del af denne skare. Filmsitet World of Reel kan eksempelvis fortælle, at Warner Bros. står til at tabe omtrent $100 millioner på filmen.

Angiveligt har den kostet $190 millioner at producere, og det er foruden ekstra markedsføring. I skrivende stund har filmen tjent $125 millioner, og er derfor langt, langt fra at ramme en acceptabel tærsken for Warner Bros.

Det vides naturligvis ikke om hvorvidt udlejninger, som man kan herhjemme, og penge fra HBO Max, hvor den er tilgængelig i USA, kan være med til at gøre op for tabet. I samme ombæring siger Keanu Reeves til Empire, at der ikke er planlagt nogen efterfølger til Resurrections:

"If I had to cast a ballot - no, not a ballot, a vote - I would say that Lana would not do another Matrix."

The Matrix Resurrections er officielt et flop


Indlæser mere indhold