Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 Stay Human tilbyder co-op for fire spillere igennem hele kampagnen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Techland havde allerede afsløret at de havde en stor afsløring med i den sidste udgave af Dying 2 Know-videoserien, og ganske rigtigt; det viser sig nemlig at spillet ikke bare byder på co-op, noget som de allerede havde hentydet til før, men at der er tale om co-op for fire spillere.

Og det er ikke alt. Som de afslører i episoden herunder, så kan du spille hele spillet i co-op, og tilegner du dig grej i en andens spil, så har du det med over i dit eget spil, og det samme gælder for din karakters fremgang.

Faktisk kan spillerne også deles om beslutningerne i spillet, da man kan stemme om hvilken beslutning man skal træffe kollektivt som gruppe.

Du kan se videoen her.

HQ
Dying Light 2 Stay Human

Relaterede tekster

Dying Light 2 Stay HumanScore

Dying Light 2 Stay Human

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Lidt ligesom zombies går mange tidligere gameplay-elementer igen, men det gør ikke det store, for Techland har leveret deres hidtil bedste spil.Indlæser mere indhold