Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto VI

Take-Twos nyeste finansudsigt giver anledning til GTA VI-spekulation

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er efterhånden ret giftigt at spekulere i hvornår Grand Theft Auto VI udkommer, men det har ikke stoppet Axios i at drømme lidt. Men der er faktisk lidt mere kød på end det. For nylig, i anledning af købet af Zynga, indikerede Take-Two at de særligt op imod deres finansår i 2024 vil se en estimeret vækst på 14%.

Det er, som netop Axios indikerer, en gigantisk stigning, og det kræver en enorm økonomisk succes for virksomheden at vokse på den måde. Faktisk, siger de, er der kun ét spil der kan skabe den slags vækst, og det er Grand Theft Auto VI.

Det finansår, kaldet FY24, strækket sig fra d. 1 april 2023 til d. 31 marts 2024, og stigningen ville udgøre omtrent $9 milliarder.

"There are only a handful of titles that can ... provide management with the confidence to put out such a strong guidance; we believe there is at least one Rockstar IP set to be released by FY24," siger én af analytikerne i artiklen.

De påpeger desuden også, at netop ved at gennemgå Rockstars økonomiske udsigter kunne man dengang også forudse nogenlunde hvornår Grand Theft Auto V ville udkomme. I 2011 indikerede Take-Two også en massiv stigning i FY13, som indikerede en lancering i 2012 eller 2013, og naturligvis ankom det så i september 2013.

Tag det hele med et gran salt, naturligvis.

Grand Theft Auto VI

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold