Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Starfields Collector's Edition kommer måske et smartwatch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er så sandelig ikke noget nyt at store spil lanceres med signifikante Collector's Edition-udgaver, og vi har set versioner med droner, skateboards, fjernstyrede biler og VR-briller. Nu ved vi måske hvad der hører med, hvis du køber en Starfield Collector's Edition.

Som IGN blandt andet skriver, så lader det det til at urmageren The Wand Company er i fuld gang med at producere et WearOS-baseret smartwatch til en Collector's Edition af Starfield.

Angiveligt er det kommet frem via en officiel manual til uret, som er blevet offentliggjort af The Wand Company selv ved en fejl. Manualen siger at det er "Android based", som lader til at foreslå WearOS, og det har da også på billederne nogle andre funktioner udover at fortælle en hvad klokken er.

Naturligvis bør du tage al det her med et gran salt, men du kan se billederne herunder.

Starfield
Starfield
Starfield

Relaterede teksterIndlæser mere indhold