Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FREMHÆVET: CES 2022 Dækning

BMW afslører bil der kan skifte farve via eInk på CES

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis er der også en masse biler der afsløres hvert år via CES-messen, og disse er som oftest konceptbiler, som sjældent bliver sat i fuld produktion. Dog får vi et sneak peek på de teknologier, som meget vel kan ende med at dominere vores hverdag.

Men denne gang er det en meget velkendt teknologi, der har imponeret, netop fordi at den bruges på en helt ny måde. Vi snakker om eInk, som vi tit ser i ebogslæsere som eksempelvis Kindle. Det er en teknologi der kun bruger strøm idet den ændrer form, altså hvis du skifter side i din ebog.

Og nu bruger BMW altså den her teknologi til at lave en bil, der kan skifte farve imellem sort og hvid. Denne blev afsløret under selve messen, og senere via en pressemeddelelse, og bilen hedder lige nu BMW iX Flow.

Du kan se billeder herunder.

BMW afslører bil der kan skifte farve via eInk på CES
BMW
BMW afslører bil der kan skifte farve via eInk på CESBMW afslører bil der kan skifte farve via eInk på CES
BMW
BMW


Indlæser mere indhold