Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

CD Projekt RED skyder rygter ned om såkaldt "soft relaunch" af Cyberpunk 2077

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er endnu rigtig, rigtig meget vi ikke ved om planerne for Cyberpunk 2077. Der er separate udvidelser planlagt, yderligere stabilitetsopdateringer, en slags relancering på Xbox Series X og PlayStation 5 og meget, meget mere, men hvor længe vi skal vente, samt hvilken rækkefølge, det er svært at sige.

For nylig dukkede der et rygte op på 4Chan, der påstod at spillet snart ville gennemgå en større relancering under navnet "Cyberpunk 2077: Samurai Edition", der ville ske i forbindelse med implementeringen af patch 1.5. Denne ville tilføje en ny lokation, nye missioner og tilbyde et hav af små opgraderinger af oplevelsen.

Mange medier, inklusiv Forbes, dækkede rygtet, men ifølge CD Projekt RED's Radek Adam Grabowski via Twitter, så passer det ikke:

"This thing does not add up. Sorry, Paul," skriver han som svar til Forbes' artikel.

Præcis hvad planerne er vides ikke.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.



Indlæser mere indhold