Dansk
Gamereactor
nyheder
FREMHÆVET: CES 2022 Dækning

Razer afslører modulær computer og haptisk stol

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis der er noget Razer er ret kendt for at gøre, så er det at afsløre konceptmodeller under CES, som vitterligt aldrig kommer i reel produktion. Dog viste det sig at ske for Razer Zephyr, deres ansigtsmaske, så det kan være at det samme sker her?

Mere specifikt har de fremvist Project Sophia, som er en slags holodeck, som Razer beskriver som "the world's first true gaming desk concept", som ikke bare er fuldstændig modulær, og kan sammensættes på kryds og tværs, men som man interagere med som et slags Star Trek-inspireret kommandomodul.

"From being a pure office productivity set-up through to a gaming, streaming or editing suite, each use has a host of extra peripherals and devices to enhance and improve that experience".

Du kan tilknytte op til 13 moduler, såsom ekstra skærme, touch-paneler og meget mere. Alle brugerfladeelementerne sidder på et 65 tommer OLED-panel.

De afslørede også Enki Pro HyperSense, som er en gaming-stol der benytter sig af Razers haptiske feedback. Det betyder at stolen kan producere ret detaljeret vibration baseret på hvad du oplever i spillet. Denne forventes faktisk at blive sat i fuld produktion.

Razer afslører modulær computer og haptisk stolRazer afslører modulær computer og haptisk stol
Razer afslører modulær computer og haptisk stolRazer afslører modulær computer og haptisk stol


Indlæser mere indhold