Dansk
Gamereactor
nyheder
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl-udviklere dropper totalt NFT-plan efter kritik

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

NFT'ere er det nye sort, og har i løbet af de sidste par måneder også for alvor gjort indtog i spilbranchen. Men tilføjer de egentlig mere til spiloplevelsen, udover at give forbrugeren mulighed for at bruge flere penge, og eje flere ting? Se, det er spørgsmålet, men spilentusiaster lader til at falde mere i den anden grøft.

Derfor blev udvikleren GSC Game World mødt med massiv kritik, da de præsenterede deres plan for et NFT "metaverse" (fordi selvfølgelig) i S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Kritikken har været så massiv, at de nu dropper det helt. I en besked på Twitter skriver de:

"Dear stalkers,
We hear you. Based on the feedback we received, we've made a decision to cancel anything NFT-related in S.T.A.L.K.E.R. 2. The interests of our fans and players are the top priority for the team. We're making this game for you to enjoy whatever the cost is. If you care, we care too.

With love,
GSC Game World team."

Så alt tyder på at I, forbrugerne, virkelig kan ændre de her praksisser, hvis nok af jer udtrykker utilfredshed med planerne.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold