Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

CD Projekt RED skal betale $1.85 millioner til sagsøgende investorer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kort efter lanceringen af Cyberpunk 2077 var der mange der var utilfredse med spillets tilstand, og det var ikke bare forbrugerne, men også firmaets investorer, der faktisk var så vrede at de valgte at gå sammen og sagsøge firmaet for at vildlede dem.

For nylig lærte vi så at CD Projekt RED er indgået i forlig med denne gruppe, og vi ved også nu hvor meget de skal betale. Via VGC fremgår det, at studiet skal betale $1.85 millioner til denne investorgruppe, som er et lille beløb i forhold til de over $500 millioner spillet hev ind på bare én måned.

"According to the Term Sheet, members of the class (including the plaintiffs) shall relinquish any and all claims against the Company and members of its Management Board. In return, a settlement in the amount of $1,850,000 USD shall be paid out to the class by the Company and its insurer."

CD Projekt RED har ikke udtalt sig om sagen endnu.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.



Indlæser mere indhold