Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Minecraft rammer som det første spil en trilliard views på Youtube

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der findes et utal af spil efterhånden, der kan betragtes som absolutte giganter. PUBG: Battleground, Fortnite, Call of Duty: Warzone - men Minecraft formår stadig, efter så mange aktive år på markedet, at være blandt markedets største.

Det reflekteres ikke bare i sindssyge salgstal og kvartalsrapporter, men også i interessen på diverse streaming-platforme. Nu kan Google afsløre i en pressemeddelelse, at alene på Youtube har spillet, siden lanceringen i 2009, samlet over en trilliard views på platformen:

"I mere end 10 år har det ikoniske spil Minecraft været stort - kæmpestort. Ikke blot i eget univers, men også på YouTube, hvor det er det absolut største fællesskab på spilområdet. Og de seneste par års eksplosive udvikling betyder nu, at Minecraft-indholdet runder en ret utrolig milepæl: Videoer med Minecraft-indhold har nu mere end 1 billion - eller 1.000 milliarder - visninger."

For at fejre anledningen har Youtube lanceret en hjemmeside, som undersøger tendenserne nærmere, og fejrer diverse aspekter af denne vilde milepæl.

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.

0
Sonic drager til Minecraft

Sonic drager til Minecraft

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Når man fylder 30, er der mange, der overvejer at sætte tempoet lidt ned oven på de vilde tyvere. Til denne kategori hører Sonic the Hedgehog dog ikke, da han for nyligt...Indlæser mere indhold