Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Fortnite er nu officielt overgået til Unreal Engine 5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jo, Unreal Engine 5 blev lanceret som Early Access-værktøjer tidligere på året, men der findes endnu ikke et eneste signifikant spil, der er udkommet og benytter sig af den nye grafikmotor. Eller, det passer så ikke, for der er nu ét spil, og det er Epic Games' eget Fortnite.

Epic har tidligere slået fast, at planen hele tiden har været at overgå til Unreal Engine 5 via det nye Chapter 3, og nu er det altså sket. Den officielle Twitter-konto har skrevet følgende:

"With the arrival of Chapter 3, @FortniteGame development has flipped to Unreal Engine 5. We're excited to share this journey with you and are working to make this the best experience possible for the entire Fortnite community."

Det er endnu ukendt om hvorvidt det Fornite du logger ind og spiller lige nu vitterligt kører i Unreal Engine 5, eller om der er en overgangsfase, men om ikke andet kan vi vidst forvente at Fortnite bliver en slags showcase senere hen for grafikmotorens kunnen.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold