Dansk
Gamereactor
nyheder
It Takes Two

Josef Fares' It Takes Two dropper varemærker efter trussel om retsag fra Take-Two

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er It Takes Two, et kooperativt spil fra svenske Hazelight med Josef Fares i spidsen, og så er der den gigantiske udgiver Take-Two, som blandt andet udgiver spil fra 2K og Rockstar Games. Ville man nogensinde forvirre de to med hinanden? Nok ikke, men Take-Two har alligevel valgt at gå efter struben på spillet.

Som Eurogamer skriver var Hazelight nød til at droppe deres varemærkeregistrering inden lanceringen tidligere på året, eftersom Take-Two mener at de beskytter deres egen ophavsret.

Desuden fremgår det også, at Take-Two har udsendt masser af trusler med potentielle retsager rettet imod produkter og virksomheder som blandt andet har brugt ordene "Rockstar, "Mafia" og "Civilization".

Som de også skriver har Take-Two truet blandt andet den kinesiske virksomhed "Starrocks", en tøjproducent ved navn "Max Fayne" og et utal af andre virksomheder.

Take-Two har nægtet at udtale sig om historien.

It Takes Two

Relaterede tekster

It Takes TwoScore

It Takes Two

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

It Takes Two er Hazelights næste kooperative eventyr, som blander indlevende historiefortælling med fortræffeligt banedesign og unikt kooperativt gameplay.



Indlæser mere indhold