Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 får "major update" tidligt næste år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kan se frem til at der sker ret meget med Cyberpunk 2077 i starten af næste år. Naturligvis kan vi forvente lanceringen af current-gen udgaven af spillet inden længe, men sammen med denne nye version, så ankommer der også en gigantisk opdatering på alle platforme, der forhåbentlig forbedrer spillet markant over hele linjen.

For nylig fremlagde CD Projekt RED finansresultater, og her slog CEO Adam Kiciński fast, at vi kań se frem til en "major update" til spillet sammen med den kommende current-gen version, der ankommer i løbet af første kvartal.

"We are hard at work on the next-gen version of Cyberpunk [2077], scheduled for release in the first quarter of 2022, alongside another major update for all platforms. There is also ongoing work on the next-gen version of the Witcher 3 and the Cyberpunk expansion."

Giver du spillet et skud når den her nye version ankommer?

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.



Indlæser mere indhold