Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

CD Projekt RED lover at current-gen opdateringer til Witcher 3 og Cyberpunk er "on track"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ikke bare deltog CD Projekt RED-chefen for nylig i et banebrydende interview med en lokal polsk nyhedskilde, de har også skulle tale til deres investorer, og herigennem har vi fået mere information om deres planer for Cyberpunk 2077 og The Witcher 3: Wild Hunt.

For de blev nemlig spurgt adskillige gange om de kommende current-gen opdateringer til begge spil, som allerede er blevet afsløret, men som ikke udkom i år som tidligere planlagt. Alligevel insisterer CD Projekt RED på at de er "on track" begge to.

Som VGC skriver, så slår de fast overfor selvsamme investorer, at disse opdateringer er "on track to meet their target dates". De har dog ikke ville afsløre mere om hvilke datoer, eller bare kvartaler, de sigter efter for hvert spil.

Vi glæder os til at høre mere.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.



Indlæser mere indhold