Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

Battlefield 2042 bombarderes af negative anmeldelser på Steam

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battlefield-serien har altid handlet om store slag, hvor kuglerne flyver om ørene på en, mens bomberne eksploderer til højre og venstre. Nu er det dog DICE selv, der er i skudlinjen, da deres nyudgivne Battlefield 2042 i øjeblikket bombarderes af negative anmeldelser på Steam.

Spillet har således i skrivende stund mere end 30.000 negative anmeldelser på Steam mod lidt over 10.000 positive, hvilket giver den samlede score "Mostly Negative."

Det er langt fra første gang et Battlefield får en skuffende lancering. Både Battlefield V og Battlefield 4 oplevede store serverudfordringer og tekniske problemer i ugerne efter lanceringen, men det virker alligevel til, at det denne gang står en smule værre til.

Inden lanceringen meldte DICE ud, at der ikke ville være nogen singleplayer-kampagne, men dette har tilsyneladende ikke forbedret kvaliteten af spillets normalt så populære multiplayer.

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.



Indlæser mere indhold