Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 runder 10 millioner spillere og slår rekorden for største lancering på Xbox

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Annonceringen af Forza Horizon 5 til E3 i sommers fremstod, trods den var ventet af mange, som et konferencens højdepunkter, og det momentum har tydeligvis hjulpet spillet, da det nåede frem til startlinjen den 5. november.

Interessen var massiv på lanceringen, og den er blot vokset siden i takt med at flere er blevet opmærksomme på den meget positive omtale, som spillet (helt fortjent) har fået. I sidste uge havde spillet allerede rundet 6 millioner spillere, og nu er det tal næsten fordoblet.

Udvikleren Playground Games således skriver på " target="_blank">Twitter, at mere end 10 millioner har prøvet kræfter med spillet. Det Forza Horizon 5 til den største lancering i Xbox' konsollens historie.

Forza Horizon 5 er nok et af de mest tilgængelige AAA-spil i historien, som ikke er free-to-play. For eksempel kan ejere af Xbox Game Pass Ultimate tilgå spillet nærmest øjeblikkeligt gennem Xbox Cloud Gaming, uden at skulle vente på den over 100GB store download.

Ikke overraskende virker det derfor til, at en del af spillets succes er kommet på bekostning af det fysiske salg. I Storbritannien solgte spillet 80% mindre i butikkerne sammenlignet med Forza Horizon 4 (der så godt nok også foregik i netop Storbritannien) og måtte på salgslisterne se sig overgået af Call of Duty: Vanguard, Animal Crossing: New Horizons og FIFA 22.

Forza Horizon 5

Relaterede teksterIndlæser mere indhold