Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Monster Hunter Rise

Sonic fejrer fødselsdag i Monster Hunter Rise senere på måneden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter at Sonic slog pjalterne sammen med sin gamle ærkerival Mario tilbage i 2007's Mario & Sonic at the Olympic Games, blev det tydeligt, at det hurtige pindsvin var villige til at samarbejde med hvem som helst.

Alligevel er det nu en smule bizart, at se den ikoniske karakter i hans seneste gæsteoptræden som foregår i Monster Hunter Rise. Teknisk set er det dog ikke Sonic selv, der er med i opdateringen, men det kunne det lige så godt være.

Du kommer således til at kunne iklæde dig tre forskellige armorsæt baseret på Sonic og Tails, og ved at gennemføre to specielle missioner, kan du endda forvandle din Palico (en kattehjælper) til en tro kopi af Sonic. I missionerne skal du selvfølgelig samle lysende ringe, og du kommer til at høre ikoniske melodier fra Sonic-seriens nu mere end 30-års lange historie. Opdateringen bliver tilgængelig den 26. november.

Det er i øvrigt ikke første gang Sonic gæsteoptræder i Monster Hunter. Tilbage i 2014 kunne man få fat i en Palico-armor baseret på Sonic i 3DS-spillet Monster Hunter 4 Ultimate.

Du kan se den bizarre trailer til begivenheden herunder.

HQ
Monster Hunter Rise

Relaterede teksterIndlæser mere indhold