Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Skydance Game

Skydances kommende Marvel-spil handler enten om Ant-Man eller Fantastic Four

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig afslørede Skydance, at de sammen med Uncharted-skaberen Amy Hennig er i fuld gang med at udvikle et stort, narrativt drevent singleplayer-spil baseret på en kendt Marvel-helt, men præcis hvilken har de slet ikke udtalt sig om endnu.

Men det kan meget vel være, at vi ved lidt mere om deres planer. For nylig streamede den kendte filminstruktør og tegneserienørd Kevin Smith sammen med manuskriptforfatter Marc Bernadin, som du kan se her, og her afslørede Bernadin faktisk, at han har hjulpet Hennig med at skrive historien i det kommende Marvel-spil.

Her fik Smith trukket ud af Bernadin, at det enten handler om Ant-Man eller Fantastic Four, baseret på nogle kommentarer de fik fra fans. Dog lader det til at være Fantastic Four, da Bernadin beskrev spillets centrale roller i flertal.

Men vi må vente og se. Glæder du dig?

Marvel's Skydance Game

Relaterede teksterIndlæser mere indhold