Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Rygte: Red Dead Redemption får enten remaster eller remake

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som vi også skrev i den seneste GTA VI-historie, så er det svært at vurdere om hvorvidt de mange rygter fra diverse kilder taler sandt. Men som DSOGaming også skriver, så plejer franske Rockstar Magazine at have rent mel i posen.

De siger nu, at ikke bare blev udviklingen af Grand Theft Auto VI genstartet i 2020, jamen Rockstar arbejder også på at reintroducere os for det første Red Dead Redemption.

Mere specifikt siger Rockstar Magazine, at der arbejdes på et remaster, nej, de siger ikke "remake" specifikt, men det kan svinge begge veje.

Mere har de ikke at sige, udover at der er tale om "significant improvements and enhancements" på linje med det der tilbydes i den kommende restaurering af GTA-trilogien.

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Red Dead Redemption (PS4/Switch)Score

Red Dead Redemption (PS4/Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Marie Liljegren

John Marston rider igen. Men holder Read Dead Redemption stadig i dag, og får vi nok for penge i denne nye udgave af klassikeren til Nintendo Switch og PlayStation 4?

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.



Indlæser mere indhold