Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

CD Projekt RED rykker stille alle opdateringer og udvidelser til Cyberpunk 2077 til 2022

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi vidste allerede at CD Projekt RED har måtte skubbe den planlagte next-gen udgivelse af Cyberpunk 2077, der ankommer i form af en gratis opdatering, til 2022. Men hvis du så regnede med en lille opdatering her og der i stedet, så tro om.

CD Projekt RED har, uden videre fanfare, opdateret deres roadmap for spillet, og her fremgår det at samtlige opdateringer og udvidelser ligeledes er blevet skubbet til 2022.

Studiet har allerede slået fast at udvidelser ville ramme inden årets udgang, men det er nu alligevel overraskende, at de ikke har i sinde at udgive en eneste opdatering til spillet før januar måned tidligst.

CD Projekt RED har udgivet en FAQ sammen med det opdaterede roadmap, men forklarer ikke yderligere hvorfor netop denne forsinkelse har været nødvendig.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.



Indlæser mere indhold