Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War

Sony bekræfter at de har outsourcet udviklingen af God of War til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig bekræftede Sony langt om længe, at God of War kommer til PC i januar måned, og det er der mange der har ventet tålmodigt på. Men hvis du har gået og har forventet at det var Sony Santa Monica der stod for udviklingen af PC-porten, så tager du fejl.

Santa Monica har travlt med at udvikle God of War Ragnarök, så det bliver i stedet et andet studie, mere specifikt Jetpack Interactive fra Vancouver - det har Sony bekræftet i en besked til Ars Technica.

Det bliver altså ikke Nixxes, et studie som Sony har købt til samme formål.

God of War

Relaterede tekster

4
Vi anmelder God of War på PCScore

Vi anmelder God of War på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Et af sidste generations absolut bedste spil overhovedet får nu endelig en PC-udgivelse. Vi anmelder PC-versionen specifikt her.

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ændringerne er mange, men ånden intakt i Santa Monicas storslåede og fuldstændig vellykkede genopdagelse af God of War.

4
Dette kræver God of War af din PC

Dette kræver God of War af din PC

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Nu er der ikke så lang tid til at PC-ejere endelig kan spille God of War, men det er jo et ret flot, og detaljeret, spil, så kommer det ikke til at kræve alverden af din...Indlæser mere indhold