Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Rygte: Planeterne i Starfield er større end hele Skyrim

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Via en helt ny verden har vi endelig fået mere konkret information om den verden vi skal udforske i det kommende Starfield, som består af de såkaldt "Settled Systems".

Du kan se videoen herunder, men som nogle allerede har påpeget, så er denne information faktisk allerede lækket for godt en måned side, hvor en bruger udgav en masse information om spillet, som du kan finde her.

Hvis denne bruger faktisk har ret, og noget kunne tyde på at han eller hun har, så er der mere interessant information at tage fra det indlæg. Blandt andet fremgår det at der er dusinvis af planeter, og at hver af disse "planets, moons, asteroids and other stations, and each is bigger than skyrim's map".

Bethesda har selv bekræftet at Starfield bliver deres største spil til dato, men præcis hvordan det hele tager sig ud ved vi ikke endnu. Vi ved dog at spillet ankommer d. 11 november næste år.

HQ
Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?



Indlæser mere indhold