Dansk
Gamereactor
nyheder
Tiny Tina's Wonderlands

Ny trailer fremviser karakterklasser i Tiny Tina's Wonderlands

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Borderlands 3 var en ganske pæn succes, men flere fans har også efterspurgt, at Gearbox ryster posen en anelse og kommer op med nogle nye ideer.

Det har udvikleren nu forsøgt at gøre med Tiny Tina's Wonderlands, der blev annonceret i sommers. Formularen er den samme - våben, våben, våben - men nu kan du også bruge slagvåben, og spillet foregår i en fantasifuld parodi på en fantasyverden.

På bedste D&D-maner kan du derfor ændre dine karakters udseende, ligesom du kan blande evner fra forskellige færdighedstræer. Den nyeste trailer præsenterer to af spillets seks karakterklasser.

Stabbomancers ligner Dishonored-karakterer på afveje og kombinerer små armbrøster og magiske knive med forskellige effekter i en evig jagt på weak points og critical hits. Anderledes står det til med de såkaldte Brr-Zerkers. Disse vikinger fra det kolde nord foretrækker at smadre alt med deres økser og kraftige isbesværgelser.

Traileren giver også et par glimt af nogle af de farverige, eventyrinspirerede lokationer, du kommer til at skyde dig igennem i løbet af spillet såsom den ørkenlandskabet Sunfang Oasis og den svævende skov Tangledrift.

Tiny Tina's Wonderlands udkommer den 25. marts 2022 til PC, Xbox og PlayStation.

Tiny Tina's Wonderlands
HQ

Relaterede tekster

2
Tiny Tina's WonderlandsScore

Tiny Tina's Wonderlands

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Selvom at det er B-holdet der har udviklet Tiny Tina, så tager serien et afgørende skridt fremad.



Indlæser mere indhold