Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vind et vildt Lost Judgment kit med en drone og et skateboard

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Den gængse Collector's Edition indeholder måske en steelbook, et soundtrack eller en plakat, men engang imellem er der en udgave af et spil, der byder på ret bizarre, og ret seje, ting og sager.

Og vi har nu præcis sådan et mellem hænderne. Det er et såkaldt "VIP Kit" produceret i anledning af Lost Judgments lancering for nylig. Det her kit indeholder blandt andet en drone og et skateboard. Ret sejt, ikke?

Derudover får du også en række pins, og en specialdesignet notesbog. Den kan du vinde, samt et eksemplar af spillet på din platform, altså PS4, PS5, Xbox One eller Xbox Series (dog understøtter spillet Smart Delivery).

SEGA har sendt os nogle billeder af det her særlige sæt, som du kan finde herunder. Det eneste du skal gøre for at vinde, er at forklare hvad det er du godt kan lide ved Judgment- eller Yakuza-serien, et særpræg som gør at de spil har et særligt sted i dit gamerhjerte.

Vi ser frem til at læse jeres besvarelser!

Lost Judgment
Lost Judgment

Relaterede tekster

Lost JudgmentScore

Lost Judgment

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Ryu ga Gotoku Studio vender tilbage med en efterfølger til kulthittet Judgment.

5
Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Tilbage i september forlod skaberen af Yakuza-serien, Toshihiro Nagoshi, Ryu ga Gotoku Studio til fordel for et job i den kinesiske virksomhed Tencent. Heldigvis...Indlæser mere indhold