Dansk
Gamereactor
nyheder

Apple arbejder angiveligt på feature der kan spotte om du er depressiv

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Apple ønsker, fremfor alt, at designe hardware der, tilsyneladende, passer godt på dig. Det er derfor de både har lænt sig kraftigt ind i personlig datasikkerhed, og tilbyder mere præcis tracking af potentielle problemer via dit Apple Watch. Men der er mange måder at være syg på, og de arbejder nu angiveligt på en feature, der skal spotte om hvorvidt du udviser tegn på depression.

Wall Street Journal kan fortælle, at den sensordata der opsamles af en iPhone kunne blive brugt til at sammensætte mønstre, som kan refereres imod diverse databaser for at finde ud af om hvorvidt man viser tegn på "mental health conditions and cognitive impairment."

Åbenbart samarbejder Apple med University of California og farmavirksomheden Biogen for at se om hvorvidt den her data kan bruges til at opfange tidlige tegn på depression, angst og "cognitive decline".

Det vides endnu ikke om hvorvidt den her sporing er centreret omkring Apple Watch, eller om det virkelig er iPhone-data der er central her. Desuden er der ingen garanti for at det her bliver en reel feature.

Apple arbejder angiveligt på feature der kan spotte om du er depressiv


Indlæser mere indhold