Dansk
Gamereactor
nyheder
Skull and Bones

Insider: "Skull & Bones er et godt sted i udviklingen"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved at et af de spil Ubisoft har haft meget svært ved at gøre færdigt er Skull & Bones fra Ubisoft Singapore. Adskillige rapporter fra insidere har slået fast, at udviklingen er blevet genstartet flere gange, og at der har været ret store problemstillinger i flere omgange.

Men noget tyder på at det hele endelig er kommet på skinner. Om ikke andet har insider Tom Henderson for nylig delt en masse meget specifik information om spillets struktur via Twitter, og slutter af med at sige at spillet nok ikke er nær færdigt, men befinder sig et godt sted.

"Overall, the game isn't "near completion" but is reported to be in a decent spot with a lot of good combat. The middle of the map is a big open sea and it can take some "good afk time" to sail across - I'll try and get specifics as to how long that actually is."

Vi kan anbefale at du læser det store antal beskeder han har skrevet om spillets struktur ved at klikke på linket, men her fremgår det blandt andet, at du starter som "nobody", og skal bygge din egen piratlegende fra tømmerflåde til kæmpe piratskib. Der er baser du kan vandre rundt i til fods, men der er ingen kampe på landjorden, eller parkour. Du modtager missioner, som du udfører på havet.

Skull and Bones

Relaterede tekster

Skull and BonesScore

Skull and Bones

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen

Ubisofts "AAAA" titel er sjov, men langt fra et moderne AAA spil



Indlæser mere indhold