Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lost Judgment

Crunch-kultur belyses i en sidemission i Lost Judgment

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Såkaldt "Crunch"-kultur, en kultur der tillader systematisk overarbejde med ringe eller ingen kompensation i spilbranchen, er blevet kritiseret gang på gang, både af dem udenfor, men også indenfor branchens fire vægge.

Og det lader til at nu er udviklere ved at være så trætte af dette, at de er begyndt at udvikle indhold, der netop er dedikeret til at belyse det her problem. Ryu ga Gotoku Studio, der nu har lagt sidste hånd på Lost Judgment, har nemlig lavet en sidemission i spillet, der udkommer lige om lidt, men der er en sidemission der er helt og holdent dedikeret til at kritisere Crunch.

Der er en række eksempler fra vores anmelder herunder, der spottede missionen i løbet af en gennemspilning.

Lost Judgment
Lost Judgment

Relaterede tekster

Lost JudgmentScore

Lost Judgment

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Ryu ga Gotoku Studio vender tilbage med en efterfølger til kulthittet Judgment.

5
Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Tilbage i september forlod skaberen af Yakuza-serien, Toshihiro Nagoshi, Ryu ga Gotoku Studio til fordel for et job i den kinesiske virksomhed Tencent. Heldigvis...Indlæser mere indhold