Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War: Ragnarök

Alle ni verdener i God of War: Ragnarök påvirkes af Ragnarok

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ret tydeligt at se i traileren for God of War: Ragnarök af det gamle nordiske Ragnarok-sagn er i fuld gang med at udfolde sig. Inden verden endeligt går under er det nemlig meningen at en kold vinter skal ankomme, og det kommer man til at mærke på tværs af alle de verdener man rejser igennem i det kommende spil.

I et interview med IGN fortæller instruktør Eric Williams, at den her "Fimbulvinter", der varsler Ragnaroks komme, kan mærkes på forskellige måder på tværs af de ni verdener.

"Going to all the Nine Realms, that was big for me making the old new again. Any realm you've been to before, because Fimbulwinter has struck, they're changed in some way. It doesn't mean that every realm is effected by snow, by the way. I think that's a misnomer... Fimbulwinter is an event that changes the realms in different ways. Midgard is the cataclysmic epicenter, so it got permafrost, almost if you will."

Det lader til at vi kommer til at udforske flere af de her "Nine Realms", end tidligere, og at dem vi har set før vil være en del anderledes.

God of War: Ragnarök

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold