Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sifu

Nye trailere forklarer gameplay i kampspillet Sifu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kungfu-kampspillet Sifu er netop blevet fremrykket, så det allerede udkommer den 8. februar, hvilket er to uger før den oprindelige lanceringsdato. Det betyder dog også, at spillets markedsføringskampagne skal til hurtigt at komme i gear, og derfor har udvikleren Slocap nu udgivet to nye trailere.

Den første trailer forklarer, spillets unikke brug af spillerens død. Hver gang du falder i kamp, bliver du genoplivet takket være en magisk medaljon, og kan herefter opgradere din karakter. Der er dog tale om dyre lærepenge, for samtidigt bliver din karakter ældre og får mindre liv. Til sidst kan selv medaljonen ikke hjælpe dig, og du må starte forfra.

Trailer nummer to giver et overblik over kampsystemet. Der kommer til at være rig mulighed for at lave kombinationsangreb, og i nødens stund kan du også gribe til objekter i miljøet såsom barstole og baseballbats. Parreringer og undvigelser ser også ud til at spille en stor rolle, og for at besejre dine fjender, skal du først bryde deres balance.

Sifu udkommer på PS4, PS5 og til PC gennem Epic Games Store.

HQ
HQ
Sifu

Relaterede tekster

3
SifuScore

Sifu

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har kæmpet os igennem Slocaps udfordrende Kung fu-fortælling.

1
Sifu

Sifu

PREVIEW. Skrevet af Anders C. Fischer

Sloclaps nærkampsspil har været længe undervejs, og nu har vi prøvet det.Indlæser mere indhold