Dansk
Gamereactor
nyheder
Metro: Last Light

Nye historier i Metro: Last Light-DLC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udgiveren Deep Silver har løftet sløret for deres DLC-planer omkring Metro: Last Light. I alt fire pakker er på vej, der enten kan købes separat eller samlet som del af et Season Pass til omkring 100 kroner.

Første DLC hedder Faction Pack, og indeholder en ny singleplayer-historie, "der udvider Metro: Last Light-universet".

Dernæst kommer Chronicles Pack, der også fokuserer på fortælling, efterfulgt af Tower Pack, der lover "unikke solo-udfordringer til Metro-vetaraner".

Til sidst kommer Developer Pack, der ifølge Deep Silver vil give spillerne "nogle interessante værktøjer at udforske Metros verden med".

Køber man sæsonpasset får man desuden et nyt våben til spillet, det semiautomatiske haglgevær Abzats, der kan affyre seks skud samtidigt som sin secondary fire.

Deep Silver har ikke afsløret de individuelle priser på pakkerne. Læs også vores anmeldelse af Metro: Last Light.

Metro: Last Light

Relaterede tekster

Metro: Last LightScore

Metro: Last Light

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi dykker atter ned i tunnellerne under det postapokalyptiske Moskva og finder et spil, der både skræmmer og fornøjer med tyk stemning.

3
Metro: Last Light en succes

Metro: Last Light en succes

NYHED. Skrevet af Lee West

Deep Silver har god grund til at smile. 4A Games' Metro: Last Light har nemlig solgt forrygende. Ikke alene solgte PC-udgaven tre gange så mange eksemplarer i...

6
Den engelske spiltop for uge 20

Den engelske spiltop for uge 20

NYHED. Skrevet af Lee West

Så er der en ny liste over de bedst sælgende spil hos vores engelske gamer-venner. Det har været en god uge for Deep Silver. Som sædvanligt er det den engelske liste vi...Indlæser mere indhold