Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Nye detaljer om Fortnite som eSport kommer snart

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PlayerUnknown's Battlegrounds og Fortnite er de to største spil der kæmper om Battle Royale-tronen, men det førstnævnte har domineret eSportens verden en del mere med større turneringer ved blandt andet Intel Extreme Masters i Oakland og Katowice, såvel som ved TwitchCon. Fortnite har kun haft en række mindre begivenheder indtil videre.

Dog har Epic Games afsløret, at årets E3-messe vil indeholde en stor turnering med en masse berømtheder i en turnering kaldet Fortnite Celebrity Pro-Am.

Holdene bliver snart bygget, og det er ikke alt, for udover Celebrity Pro-Am vil Epic snart afsløre konkrete detaljer om spillets første eSportssæson. De sluttede nemlig af med at sige; "Details on the first season of competitive play coming in the next few weeks!"

Fortnite
Photo: Epic Games

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.

8
Fortnite - Am I too old for this sh*t?

Fortnite - Am I too old for this sh*t?

ARTIKEL. Skrevet af Christian "ZtryDar" Jensen

I weekenden blev der afholdt Fortnite Global championship i Royal Arena hvor 200 duo-spillere kæmpede om titlen som Fortnite Champion 2023, 7. sæson. Vores Counterstrike skribent ZtryDar var derude og kigge - meget mod sin vilje.



Indlæser mere indhold