Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Ny Starfield-opdatering bringer forbedret performance og fejlrettelser

Vi har hele listen over forbedringer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Starfield er det mest fejlfrie spil, Bethesda nogensinde har udgivet, betyder det skam ikke, at spillet er fuldstændigt fejlfrit. Efterhånden som spillere har rapporteret om de problemer, de er stødt på, har Bethesda arbejdet på at løse dem, og nu kommer opdateringen med nummeret 1.7.33.

Du kan se hele listen over forbedringer her, og blandt fejlrettelserne finder vi noter om forbedret stabilitet og performance. Af fejlrettelser nævnes blandt andet "an issue that could cause some characters to not be in their proper location" og "an issue that would cause displayed items to disappear when applied to in-ship mannequins".

Som vi tidligere rapporterede, arbejder Bethesda også på en større opdatering, der vil forbedre gameplay-oplevelsen baseret på feedback fra spillere, men de har sagt, at de først og fremmest vil fokusere på at forbedre spillets tekniske tilstand.

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold