Dansk
Gamereactor
nyheder
The Sims 4

Ny Sims 4 Wedding-udvidelse udgives ikke i Rusland grundet homofobisk lovgivning

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Sims-serien har altid handlet om at give spilleren al frihed til designe det liv de ønsker at leve, og det inkluderer naturligvis også giftemål på tværs af køn og identitet. Der kan desuden være nogle der ser frem til netop at opleve den nyeste udvidelsespakke til The Sims 4, der herhjemme hedder "Den Store Dag", men bor man i Rusland, jamen så bliver det slet ikke muligt.

EA har afsløret, via deres danske hjemmeside også, at de har valgt slet ikke at sætte udvidelsespakken til salg i Rusland, og det er udelukkende grundet landets ret restriktive lovgivning, der aktivt diskriminerer imod homoseksuelle og transseksuelle. Angiveligt ville den russiske stat have modificeret indholdet, men det ønsker EA ikke:

"Muligheden for at fortælle historier - alle slags historier - er kernen i det, vi laver på The Sims. Hvis vi holdt Cam og Dom tilbage, ville vi gå på kompromis med vores værdier. Vi går ekstremt meget op i, at vores spillere har friheden til at være, hvem de er, til at elske, hvem de elsker, og til at fortælle de historier, de gerne vil fortælle.

Hvad betyder det så for jer spillere? Vi ved, at vores værdier forpligter, og derfor er det vigtigt for os, at holde fast i og fejre historier som Dom og Cams. Af den grund har vi valgt ikke at udgive "Den store dag" i lande, hvor den lokale lovgivning ville tvinge os til at ændre historien.

Det betyder desværre, at medlemmer af The Sims-fællesskabet i Rusland ikke vil kunne købe denne Game Pack.

Til alle simmere over hele verden: Vi er så taknemmelige for, at du er en del af vores univers."

Så vidt vi ved har den russiske regering ikke kommenteret på sagen. Det sker løbende at der enten censureres indhold der ikke stemmer overens med lovgivningen, eller at der bliver smækket en 18+ aldersmærkning på selve børneorienteret indhold.

The Sims 4

Relaterede tekster

The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Mike Ross og Michael Kamp får det bedste ud af det virtuelle liv. Men er det godt nok?

0
Udvid din The Sims-oplevelse

Udvid din The Sims-oplevelse

ARTIKEL. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tilpas dit The Sims-spil med en eller flere udvidelsespakker, gratis indhold designet af andre spillere fra Gallery eller Mods. Se vores yndlingspakker her!

0
The Sims 4 Stuff Packs

The Sims 4 Stuff Packs

ARTIKEL. Skrevet af Sponsored

Mindre pakker, der tilføjer mere til dine simmeres liv med sjove genstande og mode.Indlæser mere indhold