Dansk
Gamereactor
nyheder
Metroid Prime Trilogy

Ny rapport siger også at Metroid Prime remasters kommer til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Metroid Prime 4 er som bekendt stadig under udvikling, og har været det i lang tid efterhånden. Men imens har adskillige rygter peget på at Metroid Prime Trilogy, en samling af de originale spil der udkom på Wii tilbage i 2009, skulle være på vej til Nintendo Switch, som skulle gøre ventetiden lidt lettere.

Nu er endnu en rapport om emnet udkommet, og den siger ikke bare at tidligere rygter stort set passer, men at Nintendo har ambitiøse planer for Metroid-licensen fremadrettet.

Rapporten kommer fra LeakPandy, der tidligere har vist sig at have ret om Nintendo. Han siger at Nintendo ikke bare planlægger at genudgive ældre Metro-spil, men at der er tale om et remaster af Metroid Prime Trilogy, samt et remake af Super Metroid, som angiveligvis gør Metroid: Samus Returns kunsten efter.

"Nintendo is planning 2 new Metroid titles that will release in the next two fiscal years respectively. One is a re-release of Metroid Prime Trilogy HD, the second one is a Super Metroid Remake that mimics Samus Returns in style and scope"

Metroid Prime Trilogy

Relaterede tekster

Metroid Prime TrilogyScore

Metroid Prime Trilogy

ANMELDELSE. Skrevet af Mikael Sundberg

Mens vi venter på Metroid: Other M, har Retro Studios samlet deres tre klassiskere i en pakke og tilsar en glat og elegant Wii-styring. Mikael Sundberg fortæller det hele...Indlæser mere indhold