Dansk
Gamereactor
nyheder

Ny rapport påstår at PSVR 2-salget indtil videre har været meget undervældende

Rapporten siger at Sony skal sænke prisen hurtigt for at undgå "en katastrofe".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PlayStation VR 2 udkom tilbage i februar, og høstede faktisk ret flotte anmeldelser fra diverse medier, som kaldte det en markant forbedring sammenlignet med det første headset fra Sony. Vi fik også små hints om hvor mange headsets der var blevet produceret til lanceringen, men udover det har Sony holdt tæt med hardwarens præstation på markedet.

Nu kan Bloomberg dog rapportere, at der er udkommet en ny rapport fra analysebureauet IDC, hvor det fremgår at Sony muligvis kun har solgt omtrent 270.000 enheder mellem lanceringen d. 22 februar og nu, slutningen af marts.

Det står i ret skærende kontrast til de cirka to millioner enheder, som Bloomberg påstod Sony forventede at sælge i lanceringsvinduet. IDC's vicepræsident for Data & Analytics, Francisco Jeronimo har sagt til Bloomberg, at det vil blive nødvendigt for Sony at sænke prisen på headsettet hurtigt for at undgå "a complete disaster".

"Consumers around the world are facing rising costs of living, rising interest rates, and rising layoffs. VR headsets are not top of mind for most consumers under the current economic climate. I suspect a price cut on the PSVR2 will be needed to avoid a complete disaster of their new product."

Det skal siges at Sony tidligere har benægtet en Bloomberg-rapport om lave forudbestillingstal, og de har heller ej officielt responderet her.

Ny rapport påstår at PSVR 2-salget indtil videre har været meget undervældende


Indlæser mere indhold