Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Ny Animeret Watch Dogs: Legion trailer viser Minas baggrundshistorie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har lige kørt Watch Dogs: Legions 4.0 opdatering ud, som både har tilføjet nyt online indhold og co-op missioner, samt to nye professioner at rekruttere. Desuden er helt nyt season pass indhold også blevet tilgængeligt, hvoraf det største nye element er den nye tankekontrols helt, Mina Sidhu. I kan nu tjekke hendes baggrundshistorie ud i en nylig animeret trailer, som undersøger Minas begrundelse for at kæmpe imod Albion.

Minas evner er nye og unikke, og hun har evnen til at kontrollere hendes fjender med hendes tanker. Hun kan både styre dem direkte, men også få dem til at kæmpe imod hinanden indbyrdes, eller endda få dem til at slå sig selv ud. Det lyder ret vildt og vi glæder os til at se det i aktion. Mina er både tilgængelig i kampagnen og i online-delen af Watch Dogs: Legion.

Watch Dogs: Legion er ude til Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Google Stadia og PC - og der er flere unikke helte karakterer på vej med season pass'et, og spillere kan blandt andet se frem til at spille som Watch Dogs 1's protagonist Aiden Pearce og Wrench fra Watch Dogs 2.

HQ
Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold