Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

NRG Esports vinder RLCS Sæson 8

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den store Rocket League Championships Series-turnering er netop kommet igennem sin ottende sæson, og det blev naturligvis slået fast med en kæmpe finale, hvor en række af verdens bedste hold dystede imod hinanden. Efter støvet havde lagt sig var det dog NRG Esports der var vinderne efter at have slået Renault Vitality i finalen.

Både NRG og Vitality kom ud af Gruppe A, hvor NRG slog Vitality (første gang) i en ellers tæt kamp 3-2. Derefter skulle de imod Spacestation Gaming, som de dog slog sikkert 4-1. Vitality slog Dignitas 4-3, og dermed var finalen klar.

Det var desuden en ret tæt kamp, som startede 1-0 til NRG, for så at blive 2-1 til Vitality. Faktisk endte den i 3-3, som gjorde at kampen måtte gå i overtid, og her vandt NRG i sidste ende.

Rocket League
Photo: Psyonix

Relaterede teksterIndlæser mere indhold