Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

NRG Esports er det første Rocket League-hold der har vundet over $1 million i præmier

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er nu blevet bekræftet via Twitter, der vist bekræfter hvor lukrativt det kan være for esportshold at dyste i internationale turneringer, så længe de bare har succes. NRG Esports har nemlig sat en ret sej rekord - de er det første Rocket League-hold, der har vundet over $1 million i præmiepuljesejre.

Dette blev først nævnt af GinX, men er sidenhen blevet bekræftet, og det kommer da ikke som nogen overraskelse, idet holdet har klaret sig glimrende de sidste fem års tid.

Selve rekorden blev sat d. 20 april, da NRG kom i top 4 ved Spring RLCS X The Grid, hvor de vandt $10,500, og det var det der skubbede dem over tærsklen.

"Rocket League has been a huge part of our history, being the first team with 1 Million in earnings is insane", skriver de.

Rocket League
NRG Esports

Relaterede teksterIndlæser mere indhold