Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Northern League leverer nye detaljer om det opdaterede format

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nogle uger siden afslørede Riot Games, at de har i sinde at introducere ændringer til deres European Regional Leagues, eller ERL. Der er tale om ændringer, der handler om den måde disse ERL's klassificeres og understøttes på fremadrettet.

Med dette in mente, så har Northeren League of Legends Championship (NLC) nu afsløret via deres hjemmeside, at de naturligvis også introducerer ændringer for at akkommedere Riots anvisning.

Fra 2022 vil NLC ikke længere afholde en såkaldt "Relegation Series" for UK League i Legends Championship (UKLC). I stedet får vi "activities to replace the relegations", og mere information vil blive delt om disse senere.

NLC-arrangørerne forsikrede også om, at turneringen vil blive afviklet:

"We can assure fans and players that all teams and current players in the ecosystem will have just as many opportunities to compete and tune in as previously."

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold