Dansk
Gamereactor
nyheder
Street Fighter V

Noget kunne tyde på at Street Fighter 6 kommer i 2021

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Street Fighter V kom lidt skævt fra start tilbage i 2016, men sidenhen har Capcom formået at konstruere et sundt community rundt om spillet, og der bliver i dag afholdt store turneringer rundt omkring i verden, og millioner af spillere spiller det hver eneste måned.

Men selvom der normalt er kutyme for at udvidde et Street Fighter-kapitel i mange, mange år, så kunne noget tyde på at Capcom sigter efter at udgive et nyt kapitel før snarere end senere. Denne spekulation afstammer fra en ny beslutning Capcom har truffet omkring deres Capcom Cup.

Mere specifikt har Capcom afsløret at hvorimod vinderen af Capcom Cup normalt automatisk kvalificeres til næste års Cup, så sker det ikke i 2021.

Og hvorfor? Ja, det vil Capcom simpelthen ikke siges. Samme skete tilbage i 2015 hvor vinderen af Capcom Cup i Ultra Street Fighter 4 ikke automatisk kvalificerede sig til Capcom Cup i 2016, og det skyldes som bekendt at Street Fighter V udkom i 2016.

Street Fighter V

Relaterede tekster

9
Street Fighter VScore

Street Fighter V

ANMELDELSE. Skrevet af Jonathan Sørensen

Jonathan har tæsket løs med Ryu, og er parat til at sætte ord på det seneste kapitel i Street Fighter-serien.Indlæser mere indhold