Dansk
Gamereactor
nyheder
Nioh

Niohs første historie-DLC får udgivelsesdato og detaljer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Koei Tecmo har udgivet de første detaljer og udgivelsesdato for første historie-DLC til Nioh, der har fået navnet: The Dragon of Tohoku i Japan og Dragon of the North i resten af verden.

Udgivelsen bliver d. 2. maj, hvilket er en smule senere end ventet, da de tidligere havde lovet en udgivelse i april. Prisen vil ligge på 1300 yen, hvilket svarer til omkring 82 kroner. DLC'en vil inkluderer nye miljøer, nye våben, nye karakterer, nye guardian spirits og nye yokai.

The Dragon of Tohoku vil inkludere en af de mest kendte historiske personligheder fra Sengoku Jidai, Date Masamune, og hvis du ønsker at vide mere om DLC'en, kan du læse om den her.

På udgivelsesdagen vil Koei Tecmo også udgive en gratis DLC, der vil bringe PvP til spillet.

For mere om Nioh kan du læse vores meget positive anmeldelse lige her.

Nioh

Relaterede tekster

NiohScore

Nioh

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Spring ikke den her udfordring over.

9
Kommer Nioh til Xbox One?

Kommer Nioh til Xbox One?

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Til alles overraskelse afslørede Sony og Team Ninja Nioh 2 ved deres E3-pressekonference, men noget tyder på at spillet er langt fra en udgivelse. I mellemtiden kunne...

2
Nioh har solgt over 2 millioner kopier

Nioh har solgt over 2 millioner kopier

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det japanske Nioh udkom først til PlayStation 4 i februar 2017, hvor over en million kopier indenfor de første to uger blev sendt til de forskellige butikker. Team Ninja...Indlæser mere indhold