Dansk
Gamereactor
nyheder
Nioh

Nioh får mus og keyboard-understøttelse på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Team Ninja's Nioh udkom som en komplet udgave tidligere på måneden til PC, og på trods af den grafiske opdatering i forhold til på PlayStation 4 har der manglet nogle basale ting i udgivelsen, deriblandt understøttelse af keyboard og mus.

Heldigvis er det muligt at bruge en controller i Nioh, som det er tilfældet i stort set alle andre spil der udgives på PC-platformen, men hvis man har ønsket at spille med den traditionelle PC-styring har man siddet med en skuffet følelse efter købet af spillet.

Der er dog håb forude, for senere på ugen kommer der en ny opdatering, der gør det muligt at bruge keyboard og mus når spillet afvikles. Der vil også blive rettet en række småfejl, og udvikleren justere desuden også følsomheden på styrepindene, hvis man benytter sig af en controller.

PC-udgaven af Nioh er en komplet udgave, der indeholder grundspillet samt alle spillets udvidelser: Dragon of the North, Defiant Honor, samt Bloodshed's End.

Nioh

Relaterede tekster

NiohScore

Nioh

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Spring ikke den her udfordring over.

9
Kommer Nioh til Xbox One?

Kommer Nioh til Xbox One?

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Til alles overraskelse afslørede Sony og Team Ninja Nioh 2 ved deres E3-pressekonference, men noget tyder på at spillet er langt fra en udgivelse. I mellemtiden kunne...

2
Nioh har solgt over 2 millioner kopier

Nioh har solgt over 2 millioner kopier

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det japanske Nioh udkom først til PlayStation 4 i februar 2017, hvor over en million kopier indenfor de første to uger blev sendt til de forskellige butikker. Team Ninja...Indlæser mere indhold