Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Nintendo siger farvel til Marios stemmeskuespiller i ny video

Shigeru Miyamoto og Charles Martinet deler minder om tiden med Mario.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste måned afslørede Nintendo, at Charles Martinet ikke længere vil lægge stemme til Mario. Martinet vil i stedet blive en såkaldt Mario-ambassadør, og nu fortæller Nintendo lidt mere om, hvad den rolle vil indebære.

Det sker i en video, hvor Mario-skaberen Shigeru Miyamoto og Charles Martinet tager en tur ned langs mindernes alle. Udover dette kommer det i videoen også frem, at ambassadørrollen - hvad der næppe overrasker mange - vil indebære, at Martinet skal rejse verden rundt og interagere med fans.

Selvom der ikke afsløret noget banebrydende nyt, er det alligevel værd at tjekke videoen ud herunder, hvis man er stor fan af Mario.

Hvem der skal tage over for Martinet som den ikoniske blikkenslager, vinder vi ud af den 20. oktober, hvor Super Mario Bros. Wonder udkommer til Nintendo Switch.

HQ
Nintendo siger farvel til Marios stemmeskuespiller i ny video


Indlæser mere indhold