Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare II

Nintendo og Microsoft underskriver 10-årig kontrakt om Call of Duty på Nintendo-platforme

Microsoft holder deres ord med juridisk bindende aftale.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har fokuseret meget, meget, meget specifikt på Call of Duty som værende argumentet for at Microsoft ikke skal have lov til at købe Activision Blizzard, mens Microsoft har været åbne omkring at underskrive en juridisk bindende kontrakt, der tvinger dem til at udgive serien på andre platforme end deres egne.

Valve har afvist høfligt, og slået fast at de stoler på Microsoft. Men Nintendo har nu underskrevet den kontrakt, der betyder at skulle aftalen gå igennem, så vil der komme Call of Duty hvert år på Switch, og fremtidige Nintendo-konsoller. Dette er blevet afsløret af blandt andet af Microsoft VP Brad Smith via Twitter:

Dette kommer efter at de seneste Call of Duty-kapitler faktisk har ignoreret Switch-platformen, så det er da en start, skulle aftalen gå igennem.

Alt tyder på at Sony ikke ønsker at underskrive en lignende aftale, men i stedet satse på at aftalen falder fra hinanden helt.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold