Dansk
Gamereactor
esports
Splatoon 2

Nintendo lancerer Nintendo Versus Twitter-konto

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du nogensinde har set vores ugentlige eSportsprogram, så ved du at vi ofte taler om Nintendo, og hvordan organisationens dedikation til eSport er vokset støt i løbet af de sidste par år. Det har så sandelig heller ikke skadet, at de har udgivet mere konkurrenceorienterede spil som Arms og Splatoon 2. Nu er der gode nyheder for dem der bor i England, da Nintendo har åbnet op for en Twitter-konto ved navn Nintendo Versus UK, der udelukkende handler om eSport.

"Welcome to @NintendoVSUK! Whether you're partial to friendly fisticuffs with friends or have your eyes set on grand stage competition, follow us for UK updates on competitive Nintendo games and events," siger den første meddelelse, så det lader til at Nintendo vil bruge kontoen som platform til at afsløre begivenheder i det engelske.

De er allerede begyndt at udgive officielle meddelelse om blandt andet Splatoon 2's europæiske mesterskaber, der finder sted senere på måneden.

Splatoon 2

Relaterede tekster

3
Splatoon 2Score

Splatoon 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der er lidt langt imellem de store spil på Nintendo Switch, så kan Splatoon 2 holde spillerne ved lige lidt endnu? Magnus har testet...Indlæser mere indhold