Dansk
Gamereactor
nyheder

Nintendo er i øjeblikket den rigeste virksomhed i Japan

Spilgiganten råder over et svimlende beløb og har ingen gæld overhovedet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ingen hemmelighed, at Switchen har været en gigantisk succes og muligvis når at blive den bedst sælgende konsol nogensinde i slutningen af året, nu hvor Nintendos næste konsol rygtes at være skubbet til 2025.

Kombinér dette med skyhøje spilsalg (ofte til fuld pris, da Nintendo sjældent sætter deres spil på tilbud), mange abonnenter på Switch Online, den utroligt succesfulde Super Mario Bros. Film, populære temaparker og meget mere - og så kommer det næppe som en overraskelse, at Nintendo tjener rigtig, rigtig mange penge. Præcis hvor mange, spørger du?

Toyo Keizai udarbejder en årlig oversigt over de 300 rigeste virksomheder i Japan, og gæt hvem der topper listen i år? Nintendo har angiveligt, hvad der svarer til lidt over 78 milliarder danske kroner (omregnet fra japanske yen) stående på deres bankkonto, og de har ingen gæld overhovedet. Andre spilfirmaer på listen inkluderer Bandai Namco på 25. pladsen, Square Enix på #38, Konami #50, Sega #63 og Capcom #88.

Vi tænker, at Nintendo har nok ressourcer at smide efter et open-world Pokemon-spil med skyhøje produktionsværdier. Gør det nu, Nintendo.

Nintendo er i øjeblikket den rigeste virksomhed i Japan

Tak, Install Base.Indlæser mere indhold